TransMotion Foundation

[Engels]

Stichting TransMotion -de stichting achter TranScreen- en TranScreen zijn vastberaden om het enige transgender filmfestival in Nederland voort te blijven zetten. Transgenders hebben namelijk nog steeds grote behoefte aan positieve, niet-standaard beeldvorming rondom geslacht en zijn voortdurend op zoek naar herkenning.

Bestuur van Stichting TransMotion: Femke Hurkmans, Melisa Soto Lafontaine, Jeremy Leenaars-Bierbach, Vreer Verkerke

Missie: Stichting TransMotion houdt zich bezig met het organiseren van culturele en sociale activiteiten op het terrein van transgender, een bijdrage leveren aan een grotere zichtbaarheid van genderdiversiteit in de samenleving, het bevorderen van emancipatie en empowerment van transgenders.

Stichting TransMotion – de stichting achter TranScreen en TranScreen is vastbesloten om het enige transgender filmfestival van Nederland voort te zetten. Transgenders hebben nog steeds een sterke behoefte aan positieve, niet-standaard genderperceptie en zijn voortdurend op zoek naar erkenning.

Board of TransMotion Foundation: Femke Hurkmans, Melisa Soto Lafontaine, Jeremy Leenaars-Bierbach, Vreer Verkerke

Missie : De TransMotion Foundation houdt zich bezig met het organiseren van culturele en sociale activiteiten op het gebied van transgender, het bijdragen aan een grotere zichtbaarheid van genderdiversiteit in de samenleving, het bevorderen van emancipatie en empowerment van transgenders.