News from the team

Beste TranScreen community, lieve vrienden,

We hebben als organisatie het lastige besluit moeten nemen om vooralsnog TranScreen 2020 af te blazen. Binnen het team hebben we de mogelijkheden besproken. Met het oog op de gezondheid van onze bezoekers, de onzekerheid van de ontwikkelingen en de inspanning die we van ons team moeten vragen in deze tijd, leek dit ons de beste beslissing.
Maar van uitstel komt zeker geen afstel! We keren terug in 2021 met een volledig festival. Daarnaast houden we alle opties open voor extra evenementen en vertoningen in de rest van het jaar. Ook houden we graag contact met jullie online. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van TranScreen, zowel in de bioscoop als online.
We hopen jullie spoedig weer te zien en we kijken uit naar de dag dat we mogen terugkeren waar we het liefste zijn: in de bioscoop met al onze TranScreen vrienden.

Liefs, David, Femke, Gabriel, Ingrid, Laura

??

Dear TranScreen community, friends,

As a team, we have made the difficult decision to cancel TranScreen 2020 for now. Amongst us, we have discussed the possibilities. And, taking into account the health of our visitors, the uncertainties of today and the effort we are asking of our team in these times, this seemed like the right decision to make.
But this will not be the end! We will return in 2021 with a full festival. We are also keeping all options open for additional events and screenings throughout this year. Additionally, we hope to stay in touch online. Please follow us on Facebook to stay up-to-date on all TranScreen activities, both in cinema and online.
We hope to see you all soon and we look forward to the day that we can return where we love to be: in the cinema with all our TranScreen friends.

With love, David, Femke, Gabriel, Ingrid, Laura

Please follow and like us: